Garāžu vārti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
, garāžu vārti , vārti , paceļamie garāžu vārti , vārtu automātika, automātiskie vārti , paneļu vārti , noliktavu, komplektēšana, vārti ar logiem, vārti ar durtiņām, vārti ar durvīm, vārti ar atslēgām, vārti ar dažāda

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

MagMetal, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Saules 69-6, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana Daugavpilī. Metāla durvis, vārti, žogi. Metālkonstrukcijas pēc individuāla pasūtījuma. Siltumnīcas.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Nikom, SIA

Mihoelsa 47-9, 2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "NIKOM" ir no REHAU profila izgatavotu PVC logu un durvju, kā arī metāla durvju ražotājs, kuru izstrādājumu kvalitāti un uzticamību nodrošina daudzu gadu pieredze. Mūsu piedāvājumā iekļauti: PVC logi, durvis, metāla durvis, vārti, žogi. Nodarbojamies ar remontdarbiem, ražošanu un servisu.

ZL.LV iesaka

Logu darbnīca, SIA, Logu, vārtu ražošana

Druva, J. Rozentāla 1-10, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Par uzņēmumu:

SIA "Logu Darbnīca" nodarbojas ar dažādu tipu logu izgatavošanu Kurzemē. Specializējamies alumīnija logu ražošanā. Ražojam arī garāžu vārtus un nožogojuma materiālus. Strādājam visā Latvijā.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Relock, SIA

Raiņa 10, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam:: ✓ PVC logus, durvis, balkona risinājumus, bīdāmās sistēmas; ✓  Koka logus, ārdurvis, iekšdurvis, izgatavojam nestandarta, individualus pasūtījumus; ✓   Alumīnija logus, durvis, starpsienas; ✓  Garāžas sekcijveida vārtus, industriālos, RollMatic vārtus; ✓ Tērauda, alumīnija ieejas durvis privātmājai; ✓   Ugunsdrošās tērauda, alumīnija konstrukcijas; ✓  Žalūzijas.

Bokšas, Logi un durvis Valka

Rīgas 17, Valka, Valkas nov., LV-4701
Piedāvājam:: ✓ Logus ✓ Durvis ✓ Paceļamos garāžu vārtus

Uzņēmuma pamatmērķis ir nodrošināt klientus ar labāko cenas un kvalitātes attiecību tirgū.

Apraksts:

Mēs cenšamies nodrošināt jums labākos logus un durvis, un mēs uzskatām, ka katrai detaļai ir nozīme. Tāpēc mēs cenšamies nodrošināt kvalitāti un precizitāti visā procesā – sākot no tā, ka ir viegli atrast pareizo produktu, līdz savlaicīgai piegādei, uzmanīgam atbalstam un logiem, ar kuriem jūs varat rēķināties gadiem ilgi. Jo mums katrs projekts ir personisks.

Bokšas, Logi un durvis Smiltene

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Durvis, logi Valmiera. Durvis. Logi. Logi un durvis. Stikla paketes. Plastmasas logi. PVC logi. Koka logi. Koka durvis. Durvju, logu montāža, uzstādīšana. Plastikāta logi. Logu tirdzniecība, projektēšana, izgatavošana. Vitrīnas. Pakešlogi. Ziemas dārzi. Balkoni. Lodžijas. Palodzes. PVC, plastikāta, plastmasas,

Bokšas, logi un durvis Valmiera

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Logus ✓ Durvis ✓ Paceļamos garāžu vārtus

Uzņēmuma pamatmērķis ir nodrošināt klientus ar labāko cenas un kvalitātes attiecību tirgū.

Apraksts:

Mēs cenšamies nodrošināt jums labākos logus un durvis, un mēs uzskatām, ka katrai detaļai ir nozīme. Tāpēc mēs cenšamies nodrošināt kvalitāti un precizitāti visā procesā – sākot no tā, ka ir viegli atrast pareizo produktu, līdz savlaicīgai piegādei, uzmanīgam atbalstam un logiem, ar kuriem jūs varat rēķināties gadiem ilgi. Jo mums katrs projekts ir personisks.

MVS Project, SIA

Ogresgals, Liepu 42, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
Apraksts: SIA "MVS Project" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar dažāda veida nožogojumu un vārtu tirdzniecību, ražošanu un uzstādīšanu. Pateicoties gadu gaitā uzkrātajai pieredzei, mēs spējam saviem klientiem piedāvāt vispiemērotāko risinājumu viņu ideju īstenošanai. Vārtu un žogu uzstādīšanu veicam visā Latvijā.

Albi Group, SIA

A.Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna iela 2b, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmums "Austrumu Baltijas kompānija" tika dibināts 1996. gadā ar ražošanas bāzi visa veida žalūziju ražošanai. Liela uzmanība tiek veltīta aizsargžalūziju izgatavošanai no ALUTECH INC ražotajiem profiliem - restes 56mm, 84mm. Profili ar putupildījumu un ekstrudēti profili.